Mam do kupienia od kolegi takie fele za 600 zl, co Wy na to?
[ Dodano: Sro Maj 12, 2010 10:04 ]
Kolega kupil je sobie do accorda 4gen, ale stwierdzil, ze jego sztywny zawias plus takie fele to nic dobrego i chce odsprzedac za tyle za ile kupil
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Moim zdaniem jedne z najciekawszych jakie widziałem banalnie proste, żadnego nadmiaru szprych i duży rant - za 600zł to bym brał od razu, tym bardziej, że 17``...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
kepo, powiedz jak z sprężynkami -35mm będziesz to zakładał czy na razie się wstrzymujesz? Ja mam co prawda R400 ale sam się zastanawiam nad springami obniżającymi do swego R. Jak już zamontujesz to zapodaj jakieś foto jak to wygląda.
kepo, powiedz jak z sprężynkami -35mm będziesz to zakładał czy na razie się wstrzymujesz? Ja mam co prawda R400 ale sam się zastanawiam nad springami obniżającymi do swego R. Jak już zamontujesz to zapodaj jakieś foto jak to wygląda.
bede zakladal na pewno przód. tył siedzi i tak niżej, wiec założe najpierw same przednie i zobacze jak to wyglada. powinno byc mniej wiecej równo
jak bedzie git to 2 sprezynki zostana w zapasie albo sie komuś sprzeda
Przesadzacie Trzeba zobaczyć je na aucie koniecznie. Minus wg mnie to to, że cały środek jest wypukły, wolałbym proste (jak moje) ale rajcuje mnie ten duży rant. Możnaby jeszcze zlikwidować napis MONZA, a środek spolerować, jak rant
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ja to bym rancik jeszcze bardziej spolerował, tak na lusterko to może jeszcze i ciekawie by wyglądało choć moim zdaniem felgi ładne ale bardziej pasują do R200. Taka moja opinia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum