Wysłany: Nie Sie 07, 2011 17:46 [Rover 75 2.0 diesel] Proszę oceńcie ten samochód
Witam.
Przymierzam sie zeby w tygodniu podjechac obejrzec to auto, bo jest w moim miescie.
Chcialbym uslyszec Wasze opinie i ewentualne wskazowki nt. tego auta.
Mimo ze jestem laikiem, troche zmartwila mnie strasznie zajechana kierownica przy jakze niespotykanym przebiegu 160 tys. km.
brak ESP EBD spalanie w mieście 6l mało realne, brak podgrzewanej szyby, ta kierownica wygląda jak by ktoś ją zdzierał jakaś obrączka w trakcie jazdy.... brak dywaników jak będziesz jechać oglądać sprawdź po myjni bądź po deszczu czy nie ma wody lub oznaki wilgoci w środku na podłodze pod kierowca i pasażerem, zastanawia mnie fakt taki że niby bogata wersja ale radio te najzwyklejsze najlepiej poproś kogoś z forum kto mieszka w Wrocławiu by z tobą podjechał sprawdzić ten samochód zawsze to jakaś pomoc
kolega haszczyc wstawił linka do tego tematu... który to Ty założyłeś 25-07-2011r.
Na drugim zdjęciu widać dziadka w sandałach i skarpetkach... ale siara ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum