No to ciekawe, u mnie nie ma takiego czujnika, może w SDi sa a w SD nie ma. Popatrzę na schemat elektryczny.
No właśnie wg schematu w SDi jest w chłodnicy, a w SD nie ma, dlatego u mnie nie ma go.
Przepraszam za tak długi okres milczenia, ale urlop, te sprawy... Sami wiecie... Nie chce się nic po powrocie.
Wracając do tematu. Jestem świeżo po wizycie w warsztacie (forumowiczom dobrze znany i nie raz wymieniany - English Cars - Mariusz Stanisławski, naprawdę dużo wie o Roverach) ze swoim Roverem. Trudności sprawiał czujnik temp. oleju (ten przy klimatyzacji, nie wiem czy nazw nie pomyliłem) oraz zacierający się jeden z wentylatorów (działa ale nie zawsze), co spowodowało, że również klima przestała działać. Mam nadzieję, że informacje pomogą komuś w przyszłości. Sam niewiele bym wskórał, jak się nie ma sprzętu i możliwości, o wiedzy nie wspomnę. Choć przyznam, że z pomocą Forumowiczów można wiele rzeczy naprawić samemu. Ja zdecydowanie wolę "grzebać" w kompach.
PS: Nie omieszkałem zapytać o wskaźnik temp. na desce rozdz. Kolega szoso miał rację. Skala, to skala. Cała, nie tylko biała, więc wskazania są prawidłowe.
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie i sugestie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum