Mazury nie śpią!
Ale na spotkanie trudno jest się ustawić.
Co w końcu z tym grillem w Pasymiu bo ja już od 3 miesięcy nic nie jem na myśl o dobrze usmażonej kiełbasce.
No właśnie albo jakiś boczuś lub karkóweczka.
Ja już od 3 miechów w bagażniku grila worze, nówka jeszcze nie smigany, trzeba by było go rozdziewiczyć w tym sezonie.
Zbierzmy się ludziska będzie fajnie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 08:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie wiem ja do was mam ponad 100 km to po pracy raczej odpada chyba że na jakiś weekend. A do Pasymia to w pół godzinki i po południu można wyskoczyć. Ale zobaczymy
No gdyby było trochę bliżej w okolice Ostrołęki to też bym się chętnie przejechał, a tak to trochę kawałek jest. A co do grila to niech ktoś rzuci jakąś datę i się zbierany. Mi osobiście póki co każdy weekend pasuje.
Witam wszystkich! 04.06.2011 od godz.10.00 na lotnisku Wilamowo organizuję dla dzieci z rodzin zastępczych festyn i taki mały dzień dziecka. Hasło to "Rodzina czasem jest zastępcza". Nie udało się otrzymać na nic pieniędzy więc wszyscy biorący udział w różny sposób robią to w wolontariacie. Ja przyjadę swoim bzykiem a może jeszcze ktoś kto mieszka daleko blisko chciałby przyjechać pokazać auto, przygazować i pobawić się z moimi dzieciakmi? Będziemy ciągać węże strażackie malowali dzieciom buzie, skakali w workach itp. Wstępnie zapowiedzieli się koledzy z klubu motorowego RAST z Kętrzyna. Wiem, że wszyscy przygotowują się do zlotu ogólnopolskiego w Radomiu ale może ktoś mnie wesprze i zaprezentujemy nasze cuda w duuuuuuużej ilości
Zainteresowanych zapraszam!
[ Dodano: Pią Maj 27, 2011 14:47 ]
Sprawa dotyczy Wilamowa koło Kętrzyna poza tym może znacie kogoś kto chciałby pograć i pośpiewać
A co powiecie o wylocie na Paintball, Mega Piłkarzyki, Quady, Ognisko.
Firma Bartbo organizuje fajne imprezy tego typu pod Olsztynem.
Oczywiście ze 150zł trzeba by przeznaczyć na taki spot, ale zawsze jakieś atrakcje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum