to juz przesada zgodzé sie z wami do małego sportowego roverka pasuje bardziej carbon niż drzewo do R75 oki drzewo , R45 też pasuje ale nie do małych , takie jest moje zdanie ...
Kierownica, jeszcze jeszcze, ale uważam, że w umiarze jest metoda.
Na zdjęciu z pierwszej strony jakoś mi nie pasuje, przekombinowane.
Samo w sobie może ciekawie wyglądać (wizja), ale już nie zawsze i nie dla każdego auta drewno jest dobrym i estetycznym pomysłem.
nie moje focie ale tak chce zrobić, robotki przy tym jako takiej to nie ma ale dłubania co nie miara. Teraz jade na urlop ale jak wróce to zabiote się za likwidację drewienka napewno listwy drewniane z 4 drzwi, i listwa na przednim panelu a co do reszty to sie zastanawiam... Mieszek też pięknie wygląda a co z panelem od nawiewu i zapaliniczką popielniczkę z zapalniczką (zabudowaną) z 45 chce kupić i wtedy okleję.
Po 1 oklejamy na ciepło i zawsze można folię zedrzeć i to wielki plus:) a że teraz biore się za wymianę boczków i podsufitki na czarno + carbon zamiast drewienka wydaje mi się że spełni swoją rolę heheh coś mojego RvA czarno widzę
domellooo,
Pięknie wygląda troszeczkę szpeci ta osłona od haka ale wszystko poza Tym rewelka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum