Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 17:39
Skakanie to patrz na kopułkę i palec ja to właśnie wymieniłem i jest git bo i na benzynie i na gazie się dławił i skakał. Palec miałem już przepalony a kopułka poprostu zużyta
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 17:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam. Lpg dla mnie to czarna magia, wiec kieruje sie z tym pytaniem do was;) dzis dostalem interfejs do instalacji Stag 4, chce podlaczyc sie do laptopa, i zgrac mape, i wrzucic tutaj, zebyscie zobaczyli i powiedzieli co jest dobrze a co do poprawki( jesli bedzie cos do poprawki to skieruje sie odrazu do gazownika) ale teraz moje pytanie, jak to wszystko podlaczyc zeby dobrze dzialalo ?:P tzn jaki najlepszy program, czy tam trzeba cos w ustawieniach ustawiac itd. Prosze o pomoc i pozdrawiam
[ Dodano: Wto Sie 30, 2011 14:34 ]
sciaglem program AC GAS SYNCHRO 7.1.0. 35 i wyskakuje mi ten komunikat Trwa autowyszukiwanie sterownika prosze czekac. No i po chwili wyskakuje mi kolejny komunikat " brak sterownika gazu " co teraz??
[ Dodano: Wto Sie 30, 2011 15:27 ]
W koncu cos mi sie udalo zrobic tylko mam jeszcze 1 pytanie, gdy wszystko sie wlaczylo itd, to wyskoczyl komunikat cos ze zostalo 1 raz zresetowane. Czy przez to stracilem gwarancje ? bo pozniej wyskoczyl mi duzy komunikat na zolto, ze wszelkie zmiany itd to trace gwarancje, i teraz juz niewiem no ale mam mapy, dzwonilem juz do gazownika, i kazal mi w wolny dzien postawic samochod bo powiedzialem ze mi sie dlawi, tak jak pisalem pare dni temu. Wypowiedzcie sie na to wszystko z gory dziekuje
1. Mapki mają pokrywac sie - reguluje sie to mnoznikiem (tą pomaranczową linią)
2. Trzeba wyciąć dotryski ( czasy ponizej 1,7ms)
3. Troche duze cisnienie gazu.
4. Mnożnik powinien wynosic maksymalnie 1.4
Nie wiem czy w Twoich wtryskiwaczach są dysze ale chyba powinny byc wieksze bo jak obnizysz cisnienie to mnoznik jeszcze bardziej wzrosnie a tak nie moze byc.
_________________ "bundylp" = " bandi "
Nie taki Rover straszny jak go malują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum