Ktos bylby chetny w najblizszym czasie na hamownie?
W GCS tuning pod Krakowem (Wysiołek Luborzycki, 10km na polnocny wschod od Krakowa) mozemy sie hamowac za 50zl, jesli zbierze sie grupa 5 aut. Ktos jest chetny np. na poczatku wrzesnia? Hamownia bardzo fajna, dobrze pokazuje (sprawdzone). Obsluga mila i kompetentna.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 14:38
Ja bym podskoczył. Jest opcja zrobić to np. w sobotę? Tylko nie tą - tylko przyszłą?
Nigdy nie byłem na hamowni i z ciekawości bym podjechał ale są dwa ale:
1. Już nie Rover ale Renówka- jednak wlepki pod tablicami mam
2. Kończące się sprzęgło raczej nie da miarodajnego wyniku...
Panowie,jak tam z tą hamownią,mieszkam niedaleko i z chęcią bym podjechał!
jeszcze jedno pytanko,czy byłby ktoś z was w stanie pomóc mi z tymi nieszczęsnymi silniczkami Vis w V6?
maszyna poskładana po wymianie silnika,jedyne co mnie denerwuje to spalanie i brak dynamiki na niskich obrotach,pozdrawiam!
Witam. Co prawda nie mam rovera ale chętnie załapał bym się na grupowe hamowanko. Brat miał wcześniej MG ZR 160. Jężeli jest możliwość podpięcia się do waszej grupy to chętnie skożystam
Panowie rzuciłem jeszcze hasło na paru forach ale hamownia w Niepołomicach Termanowscy (najlepsza w okolicy i podają wyniki takie jakie są a nie jakieś z kosmosu lub zaniżone o połowę) Termin jest wstępnie pod koniec czerwca (po 20-tym). Normalna cena u nich jest 100zł za 2 pomiary oraz jeden kalibrujący. Myślę że jakby było nas sporo to wynegocjowalibyśmy dobrą ceną ( granica 60zł/70zł) Zależne od ilości chętnych. Jeżeli macie jakichś znajomych to popytajcie. Jak będzie już pare osób to powklejam listę i będzimy coś kiminić. Pozdrawiam
1. Dawidkrakow (Niepołomice)
2.Tomaszmyślenice (Takpołomice)
3. Szyszolewo (obojętnie gdzie byle dobrze było )
4. Fisher (Niepołomice wydaja sie byc OK) + ew 2 kumpli
5.Bulix
6.Kaken
7.Borowa + ew. kumpel. Pytanie tylko kiedy ?
1. Dawidkrakow (Niepołomice)
2.Tomaszmyślenice (Takpołomice)
3. Szyszolewo (obojętnie gdzie byle dobrze było )
4. Fisher (Niepołomice wydaja sie byc OK) + ew 2 kumpli
5.Bulix
6.Kaken
7.Borowa + ew. kumpel. Pytanie tylko kiedy ?
8. Kozik (jeśli cena będzie niska)
Mam info, że pomiar po 80zł jak będzie min 5 osób. 2 osoby mam już pewne. Termin następny week
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 14:41
Kiedy się wybieracie? Jeżeli byłby to następny weekend czyli 23-24 czerwca to ja się chętnie piszę i proszę dopisać do listy - w tygodniu tak nie mam czasu - sobota byłaby idealna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum