Jeśli chodzi o mnie to mam 2 tygodnie urlopu, ale najprawdopodobniej spędzę je na miejscu, tak więc jestem dyspozycyjna Postaram się dostosować do Was
Emer napisał/a:
Roma jeszcze raz dzięki za naklejki - już się ładnie prezentują
Działasz w tempie piorunującym Na kolejnym spocie opstrykam Twoją brykę ze specjalnym wskazaniem na zaklejone miejsca
SeeQu, szkoda, że dopiero bezpośrednio przed wyjazdem na spota zajrzałam ponownie na forum. Gdybym wiedziała wcześniej, że z mg1989sos nie wyszło, to zgarnęłabym Ciebie po drodze...
21matys napisał/a:
Roma, foty
Ich jakość mnie zbytnio nie zadowala, muszę pogrzebać przy tym moim sprzęciku
haszczyc, fotki powinny być już u Ciebie w poczcie
mam nadzieję że następnym razem dam radę, wczoraj niestety w ostatniej chwili mi ważna sprawa wypadła i nie mogłem wpaść
a tak w ogóle to sie pochwalę właśnie moja dziewczyna stała się szczęśliwą (mam nadzieję ) posiadaczką kolejnego cabrio w rodzinie ... opelek kadett z 93 roku
szylozbi, fajne fotki, dobrze, że chociaż tyle udało się Tobie zrobić
SeeQu napisał/a:
tydzien to troche malo zeby sobie całe popołudnie i wieczór zarezerwować ...
Masz rację, z tym terminem zadziałałam siłą rozpędu, zmotywowana udanym spotem w sobotę
11-go września są urodziny mojej córki, ale jeszcze nie wiem, jak wszystko się ułoży, bo wtedy będzie już w Krakowie...
mg1989sos napisał/a:
mam nadzieję że następnym razem dam radę, wczoraj niestety w ostatniej chwili mi ważna sprawa wypadła i nie mogłem wpaść
a tak w ogóle to sie pochwalę właśnie moja dziewczyna stała się szczęśliwą (mam nadzieję ) posiadaczką kolejnego cabrio w rodzinie ... opelek kadett z 93 roku
mg1989sos przed Tobą jeszcze wiele spotów
Jak mnie się podobają cabrio! Gratuluję Twojej dziewczynie dobrego wyboru
No to ja zaproponuje 10 wrzesien na kopcu w piekarach sląskich godzina 16:
- w planach grill
- dobra zabawa
- dobra zabawa x2
Myślę, ze data odpowiednia bo przyszła sobota to trochę "za szybko" a znowu im dalej tym będzie zimniej i ciemniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum