Wysłany: Sro Sie 31, 2011 21:41 MBC co jest grane?? ;/ ;/ poracha ;/
witam. Słuchajcie może ktoś mi odpowie o co chodzi na moje pytanie: mam to śmieszne MBC PRO PERFEKT i wszystko było ok do dzis mianowicie, nic nie ruszałem a turbo zaczęło mi dmuchać 1.5 bara próbowałem zmniejszyć i w sumie jest to samo MBC nie reaguje praktycznie na żadne ruchy co jest nie tak?? z góry dzięki za odp
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 21:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 09:43
tzn on reaguje na wkręcenie śrubki i ciśnienie podwyższa ale żeby mu ciśnienie obniżyć to jest lipa.. raz pokazuje 1.4 a raz 1.5, wczoraj nawet raz pokazał mi 1.3 a za chwile ponad 1.5 coś jest nie tak z tym badziewiem..
W pierwszym poście w temacie tuning sdi za 7 zł masz fote tejże śruby od wastegate, masz ją przy turbinie. Najpierw musisz zdjąc zawleczke po lewej stronie patrzac od przodu samochodu, wyszarpnac śrube z bolca i wtedy krecisz śrubą w przeciwnym kierunku do zegara żeby zmniejszyc max ciśnienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum