Witam!
Od pewnego czasu poszukuję jakiegoś autka, los chciał że teraz padło na Rover'a i tu mam pytanie..co sądzicie na temat tego egzemplarza: http://otomoto.pl/rover-200-C20540893.html
Tak, i do tego spasowanie błotników jest inne względem lamp ale widać że spasowanie maski ze zderzakiem super...lampy raczej nowe. U mnie tak samo wyglądająwymienione 3 lata temu.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
to zależy czy ktoś potrzebuje auto do jazdy a nie wyglądające super (tak sądzę jeśli ktoś szuka za tę cenę) czy może ideału. Lepiej czasem mieć niespasowane błotniki i lekko puknięty przód niż zaległości w bieżących naprawach na parę tyś zł bez których auto nie przejdzie przeglądu.
to zależy czy ktoś potrzebuje auto do jazdy a nie wyglądające super (tak sądzę jeśli ktoś szuka za tę cenę) czy może ideału. Lepiej czasem mieć niespasowane błotniki i lekko puknięty przód niż zaległości w bieżących naprawach na parę tyś zł bez których auto nie przejdzie przeglądu.
Raczej do jazdy szukam, w końcu to ma być mój pierwszy samochód i wybitnie piękny nie musi być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum