W tej gumowej oslonie nie powinno byc laczenia przewodu spryskiwacza ale tam najczesciej sie przelamuje lub zagina. Najlatwiej w tamtym miejscu dosztukowac i przedluzyc go troche. Jesli tam nie dochodzi plyn to sprawdzaj w bagazniku, po lewej stronie, pod boczna oslona, przy oparciu fotela - biegnie w bagazniku po nadkolu. Moze byc jeszcze opcja z zapchanym spryskiwaczem - wtedy zdejmij plastik z klapy i sciagnij rurke ktora idzie do spryskiwacza - ponizej fotka jak rozebrac klape:
http://forum.roverki.eu/v...p=567816#567816
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 16:55
Witam, jako, że tematów o spryskiwaczach w R200 jest milion, nie będę nowego zakładał tylko pozwolę sobie się podczepić Czy pompka jest rozbieralna? Jeśli tak to jak się do tego zabrać. Produkcja Valeo zdaję się. Wydaje mi się, że już czytałem coś na ten temat, ale nie mogę teraz znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum