Bardzo serdecznie witam Wszystkich Klubowiczów i Sympatyków
Jestem Sylwia, szczęśliwa właścicielka ROVER'a 75 2.0 CDT. To mój pierwszy samochód tej marki. Przed zakupem miałam sporo wątpliwości czy to jest na pewno samochód dla mnie, teraz nie mam już żadnych (tak na marginesie mój poprzedni samochód to Skoda Fabia z silnikiem od kosiarki).
Mam nadzieję, że w najbliższą niedziele nic nie pokrzyżuje moich planów i pojawię się na Bemowie.
Miłego i spokojnego dnia życzę
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 10:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj Strusiek75
Mam nadzieję, że jak już się pojawisz i poznasz całą prawdę o swoim aucie, nie wsadzisz niczym struś głowy w piasek Nie polecam tego, bo w okolicy punktu naszych spotkań, nie ma tak miękkiego piasku - sam beton i asfalt.
A tak na marginesie, dorzuć jakieś fotki do garażu i pochwal się autem.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie tak łatwo? Wystarczy, że zobaczysz moje oblicze i nogi same Ci się ugną ze strachu
A co do fotek... jeśli jest na nich R75, to wrzuć... pokaż z czym mamy do czynienia
Dodatkowo uzupełnij dane o w profilu o kawałek rejestracji, żeby Cie można było zidentyfikować na drodze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Ja nie narzekam Teraz jeszcze przebudowują wyjazd do ul. Berensona więc może będzie jeszcze łatwiej się wydostać Z drugiej strony jest kawałek dziurawy, ale spoko R daje radę.
Czyli tarchomin? Okolice obrazkowej... czy w drugą stronę...
Jeździłem 1,5 roku ze Świderskiej na mokotów - masakra
Zdecydowanie lepiej mi się jeździ ze Skarbka z Gór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum