ja bardzo chętnie. I mam nadzieję, że auto już będzie sprawne,bo gdzieś mi olej spier.....nicza, zapaliła mi się dziś na chwilę kontrolka oleju, ojeju jeju
jeszcze nie dolewałem, szkoda mi tego co kupiłem. Starczy powiedzieć, że jak wczoraj skręcałem w lewo to kontrolka na sekundę się zapaliła, a jak się już wyprostowałem to zgasła. Z tym olejem, to mam zagwozdkę, bo jak wyciągam bagnet to ten wskaźnik jest suchutki, tylko nad nim jest tak ze 3-4 mm oleju i nie wiem co jest grane. Miska jest ufajdana, może mi uszczelka poszła. We wtorek oddam auto i zobaczymy jaka będzie diagnoza. Oby nie uszczelka, bo majonezu nie mam, na biało mi nie dymi.Fakt troszku mi płynu ubyło, ale bardzo malutko, dolewałem w sumie gdzieś maju.
W przyszłym tygodniu oddam auto do mechanika. Ale problem transportu sam się rozwiązał w razie czego przyjadę służbowym, bo się dorobiłem. Na razie słownie, ale jutro mam już oficjalnie dostać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum