jutro jedziemy z ciekawości przez Ożarów w 3 auta, a zwykle jeżdżę przez Piastów Tylko ostatnio lipa jest bo Połczyńską remontują i nie ogarniam jak tam zjechać w Powstańców Jutro zjedziemy chyba w Lazurową (?) i do Człuchowskiej
Jeśli będziecie jechali przez Piastów, to znacznie wygodniej i szybciej, będzie skręcić z Połczyńskiej w S8 i lecieć nią do Powązkowkiej. Na rondzie na górze w lewo i do Powstańców. W Powstańców w lewo i jesteście na miejscu.
[ Dodano: Nie Wrz 18, 2011 08:58 ]
Mała poprawka. Po drugie stronie trasy toruńskiej to już nie Powązkowska, a Generała Stanisława Maczka.
Reasumując: przez Piastów -> Połczyńska -> S8 -> Gen. Stanisława Maczka -> Powstańców Śląskich.
Dzieki wszystkim za mile powitanie mimo braku ciasta
Zamienilem slowo z niewieloma osobami ale przynajmniej sie w koncu zjawilem bo i to stalo pod znakiem zapytania.
Trafilem do Was po trzydniowej integracji firmowej stad taki nieprzytomny i nieogarniety ale mastepnym razem nadrobie i jakies ciasto zalegle upieke.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Jasne. On ma dobry patent na linki... może robić szybki gearshift
Poza tym, za szybko przyznajesz się do porażki i bez żadnych tłumaczeń,
oznacza, to że umówiliście się wcześniej na taki wynik
Wydryszek napisał/a:
Dzieki wszystkim za mile powitanie mimo braku ciasta
Trzeba było wcześniej krzyczeć, żeś Ty to wydryszek. Darek było dość tajemnicze i nie bardzo skojarzyłem auto Miło było poznać kolegę Mam nadzieję, że zjawisz się wcześniej niż za rok i może nieco wcześniej, żeby można było pogadać o wszystkim.
A może jak nas będzie więcej, zrobimy kolejny filmik... wtedy grupa warszawska zmiażdży na Zlocie letnim wszystkie inne frakcje pod kątem produkcji filmowej
Adi zobaczymy co w filmu wyjdzie. Troszkę (a nawet bardzo) trzęsie w ruchu...
Poza tym, światło nas nie powaliło i średnio to pokazywać ludziom, ale wygląda na to, że wyjścia nie mamy.
Powrót był udany. Koledzy MichaelP oraz Wizard_GP odprowadzili nas pod same szlabany. Udało nam się podwójnie, bo nie dość, że wszystko się zapisało, to jeszcze jadąc powoli kawalkadą, uniknęliśmy mandatu za prędkość
Filmik jakością nie powala HD GoPro nadaje się na światło dzienne. Sztuczne oświetlenie i mrok pozbawiają go jakości HD
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
normalnie, bez boxa raz na Powstańców, drugi raz na Maczka żabę objechałem bez większych trudności, może Marku poćwicz jazdę na wprost, bo z tego co wiem to tylko oberki dobrze Ci wychodzą
Lecialem Wislostrada bo Sobieskeigo zamknieta, i doszla mnie dziewczyna Alfa Mito kolo Siekierek i zaczepila mi sie na zderzaku, za Bonifacego wyskoczyla na pas obok, chialem na swiatlach kolo TVN zagadac, ale wpadlo zielone, ona w but, a ja z rozdziawiona mina zostalem na swiatlach
No to dalej jade za nia, miski tam lubia stac kolo wiertniczej wiec nie cisniemy, potem na konstancin lepiej pas wybralem - PRAWY- wiec bylem szybszy , ( w PL lewy jest do lansu i jazdy emeryckiej , nie wiem czy wiecie ) wiec ona za mna, polecialem dluga prosta ktos jechal szybko przede mna, wiec mowie jak cos miski beda mialy klienta, wiec lecialem za nim dochdozilem go, chlop sie chyba przestarszyl i przed powsinem zjechal na prawy, to ja polecialem, dziewczyna z mito zblokowana byla na swiatlach - na LEWYM pasie, a ja pojechalem dalej, docisnela dalej i dojechala do mnie kolo 1 ronda, na drugim skrecila w prawo , wiec podziekowalem awaryjkami Nie wiem czy odp bo w ksenonach na dziurach ma sie wrazenie ze mrugaja, ale chyba tak - na co ZOuza, jak to Zouza, A CO TO BYLO >?! No to tlumacze ze lecielismy tyle drogi razem to pozdrowilem i tak zaczelo sie.... jechalem jechalem,,,, ostatnia prosta przed wsia 4 km przez lasek, wiec lecialem .... na skrecie w wies czerwone latarki, misiaczki ale na zapytanie co tak szybko odp, ze jade wysadzic pania z prawego, bo ma jakies ciezkie tematy pan odpowiedzial , ze trzeba bylo wysadzic na przystanku, to odp ze nie doszla by do domu - dmuchnalem 0,00 i oddal mi kwity, nawte nie wiem czy mierzyli radarem, ale na pewno nie zdarzyl mnie zmierzyc - mialem dobrze ponad 1,5 razy dozwolona, ale ostatnie metry dojechalem szczesliwie do domu - wiec jestem 500 pln bogatszy
Dobranoc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To nie możliwe... Żaba na starcie dostaje, bo nie umie ruszyć, ale potem Cie musi dojechać Skoro ja Twoje auto wyprzedzam na prostej, to nie możliwe, żeby on poległ
Chyba, że zatankował słonecznikowy, albo znowu walczył z biegami
kris-tofer napisał/a:
może Marku poćwicz jazdę na wprost
Chyba muszę wziąć od Ciebie lekcje, bo gdzieś popełniam błąd
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
MaReK, Tobie zawsze dawałem fory, dlatego zawsze byłeś pierwszy
Tak coś czułem... masz ukryty przycisk pod fotelem?
Bo jak ostatnio jechałem Twoim, to nie chciał się odpychać...
A skoro objechałeś żabę, to musi że jest gdzieś "switch"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum