To ja jeszcze wtrącę swoje trzy grosze.
Miło było poznać na żywo osoby które kojarzę ze zdjęć spotowych, filmów, atmosfera bardzo fajna i będę zaglądał częściej, może nie co tydzień ale postaram się chociaż co dwa jak się uda ale niedziele na ogół mam do późna zajęte
Ja właśnie nie wiedziałem jak się przedstawiać, jednym Darek, drugim Wydryszek i jeszcze krótka opowieść o moim avatarze w nadziei, że ktoś mnie pamięta z forum he he
Następnym razem upiekę jakiegoś zakalca to będzie ciekawiej ale szykuje się trochę roboty na spot bo spodobały mi się siłowniki bagażnika ADI-mistrzu i wydech maniaq'a i ktoś mi będzie musiał pomóc... zagadywać ich
ADI-mistrzu, sorry Morda że Ci się przedstawiałem ale jak pisałem, miałem ciężki weekend i do tego ostatnio Cię rok temu ponad widziałem więc, sam rozumiesz....:D
A komputerek pierwsza klasa i muszę się nim zainteresować.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Nie no zaraz powie , ze skoro na nia zwalilem mandat i oszczedzilem 500, to chce jakies nowe buty czy cos, wiec CIIIIIIIICHO sza
Go pro polecam kupic w USA, za komplet motorsport + LCD + karta 16gb sandiska 30mb/s dalem nieco ponizej 400 $ na amazonie - w PL za 1400 sam zestaw motorsport kupi sie O_o CO do jakosci.... jak napisal marek po nocy cudow sie nie da wyciagnac, jak jest w miare duzo swiatel to jeszcze sobie radzi. W dzien jest bdb wrzuce jakiegos sampla z wakacji moze , bo mialem ja na rowerze w Utah - SLick Rock Trial zaliczylem w tym roku
Wydryszek, ale moj wydech ----> nic w nim specjalnego, moze mylisz mnie z kims innym, bo ja mam klekota w serii
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, ajjj... zaraz, to Ty przecież jechałeś żółtym "niespasowanym" z przodu z tenis-maniakiem.
Jakoś tak burczało fajnie, ze smakiem
A klekot...oj tam, nie dasz wydechu to felgi wezmę, następnym razem będę Cię śledził i pod domem zdejmę ale założę swoje, nie martw się, nie zostawię na cegłach
A wczoraj to na prawdę nie ogarniałem, zresztą dzisiaj nie lepiej i muszę odespać.
PS. L-seria brzmi bajecznie w Roverku tylko diesel mało opłacalny
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
ja ci dam niespasowany, jedynki ci niespasuje za tydzien po prostu jemu mina zrzedla jak Zouza nim jezdzila, ale ja znow jestem za sterami, wiec sie kiedys mu mordka podniesie
na serio co do wydechu, to serja ZR IDT NIC nie robione od 2005 roku nalatane ma 105 k km, wiec moze mu sie juz cos w srodku wypalilo i zaczyna buczec
A felgi zabieraj - tysionc pincset i sa twoje
aha i jak diesel malo placalny >? bo mi ciagle wychodzi rocznie kolo 10 k PLN roznicy miedzy klekotem a benzyna a pare lat latam dieslem
AHA AHA nr.2 widze ze masz LPG w podpisie, to mi wychodzilo tak jak w klekocie a nie mam tego problemu ze zawsze gaziarze partacze cos zwala, albo cos sie wysra, bo wiecej rzeczy pod maska
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
He he...ale do mnie mówisz czy do krwistego Roverka mego?? bo jak do Roverka to będziesz miał ze mnądo czynienia Dwa razy już w gębę dostał i nie dam go więcej tłuc bo będzie miał koszmary...
Mina zrzedła, widocznie gdzieś sie mijaliśmy na drodze i Twoja ZR'ka zobaczyła moją korozję, smutny widok i takie efekty u Ciebie... jakaś empatia ZR'ki czy co
Z tym wydechem to byłem zauroczony kolorem, felgami i pewnie dlatego ten wydech też tak wyidealizowałem, bo skoro mówisz że jest lipny to nie będę się spierał he he
Z opłacalnością, fakt nie uściśliłem... ja na podtlenku to jeszcze deczko taniej a własciwie te same pieniądze...
Za tydzień przyjadę w ochraniaczach, kasku...a ciasta nie dostaniesz
Oj tam, oj tam....nie wiem ilu nowych było poza mną ale masz dzięki mnie jednego nieznajomego mniej...a tak wogóle to ja mam wymówkę ale nie słysząłem żeby wszyscy się najedli ciastem wczoraj jeśli było tylu nowych....a tylko ja się tu tłumaczę Więc ja siępytam gdzie tu sprawiedliwość he he
ale jak przyjezdzam to czuje sie jak nowy bo nikogo znajomego prawie
phi.. ja sobie to zapamietam i pewnie kilka innych osob tez
Wydryszek napisał/a:
nie słysząłem żeby wszyscy się najedli ciastem wczoraj jeśli było tylu nowych....a tylko ja się tu tłumaczę Więc ja siępytam gdzie tu sprawiedliwość he he
oj bo ktos zepsul. ustalalismy, ze zeby nie ploszyc nowych to nie za pierwszym razem a dopiero za drugim maja przywiezc ciasto. tylko widac cos sie w zeznaniach pogubilismy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum