Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich!Mam problem z nagrzewnica...tzn.po kupnie auta nieuzywalem ogrzewania bo nie bylo mi potrzebne(lato),ale któregos pieknego dnia chcialem uzyc cieplego grzania a tu leci zimne powietrze,pomyslalem ze zasyfiona nagrzewnica wiec zabralem sie za jej wymontowanie i czyszczenie.Jakie bylo moje zdziwienie gdy po zdjeciu tego boczka po prawej stronie przy nogach okazalo sie ze nie ma nagrzewnicy ,ktos ja wyjal i zlaczyl gumowymi rurkami No-ok,kupilem nagrzewnice w prawdzie urzywke,ale w bardzo dobrym stanie i nie moge jej teraz zamontowac tzn.nie chce wejsc w ten otwór po starej nagrzewnicy-wyglada jak by byla za duza.Powiedzcie mi czy w kazdym roverku byly montowane takie same nagrzewnice,czy robie cos zle???Bardzo bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi.Zbliza sie zima a w aucie przydalo by sie cieple powietrze.
Ps.dołączam zdjecie nagrzewnicy która kupilem.
Ostatnio zmieniony przez apples Czw Wrz 22, 2011 21:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 19:23
Witam z tego co widzę to zakupiona nagrzewnica nie będzie pasowała do autka. Mogę się mylić ponieważ ja mam diesla i u mnie wygląda inaczej ale nie sądzę aby nagrzewnica była inna dla różnych wersji silnikowych. Temat zasyfionej nagrzewnicy już przerabiałem poprzedniej zimy i wygrałem!!! Mimo wszystko przed montażem zalej ją na kilka godzin kamixem do czajników, unikniesz w ten sposób niespodzianki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum