maryba trzeci stop Ci trochę oślepł Kilka żaróweczek wypadło z gry
kris-tofer sprawdziłem i wszystko wygląda normalnie. Zapalają się ikonki czerwone, odpalam auto, gasną wszystkie po 2 sek. i zapala się ikonka poduszki bo mam rozwaloną kostkę pod siedzeniem...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
maryba trzeci stop Ci trochę oślepł Kilka żaróweczek wypadło z gry
Jak ostatnim razem cała listwa się uwaliła, będę szukał na wymianę - właśnie , zapomniałem sie spytać czy wkład od stopu z SEDANA bedzie pasował do KOMBI ? -
Co do ciasta - nic sie nie zmarnowało, na koniec każdy dostał rozchodniaka, ja dzisiaj rano jeszce konczyłem drożdzowe
Nóz jak by co jest u Mnie ,
MaReK jak bardzo chcesz tą butelkę FRUGO to wpadnij jeszce jej nie wywaliłem.
Dzięki za spota, nabrałem ochote na zlot
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
kris-tofer sprawdziłem i wszystko wygląda normalnie. Zapalają się ikonki czerwone, odpalam auto, gasną wszystkie po 2 sek. i zapala się ikonka poduszki bo mam rozwaloną kostkę pod siedzeniem...
bo masz tak, że dajesz zapłon noi sprawdza układy, wszystkie gasną lub w przypadku błędu ponownie się zapalają (np. od poduszek powietrznych) a mi chodzio kontrolkę smarowania/ciśnienia oleju, gdy odpalasz zimny silnik i czy po odpaleniu silnika lampka smarowania gaśnie od razu? czy po 2 sekundach
no i wszyscy roverkowicze, użytkownicy CDT jak jest u Was?
Teraz rozwiązanie zagadki jak tydzień temu udało mi się dwa razy objechać żabę. Po prostu żaba się wlókł, a ja z pędu już byłem chyba na 4biegu zdążyłem szybciutko Pana żabę prześcignąć, ale oczywiście z ruszania żaba odchodził mi każdym razem, ale moment wykorzystałem i jakby nie było Pan żaba objechany
Dziękuję za miłe przyjęcie Może przynajmniej na tym forum nie dostanę szybko bana ;DDDDDD
Miło Was było poznać
Mam nadzieję że uda mi się zlikwidować "niedoczas" i będę częściej przybywał..
heh kolego pamietaj ze mi gangreny nie szkoda codziennie mam nadzieje ze ktos we mnie na rondzie trafi albo ze w inny sposob spowoduje jakis wypadek wiec i opcja rozjechania moze nie zostac bez echa zart to by bylo z mojej winy wiec nie na reke ps za tydzien naturalnie przyjade ...
Wspaniale Pozdrawiają Cię i pytają kiedy się na Zlot zapiszesz
raczej nie dam rady pojawić się na tym zlocie... niestety...
MaReK napisał/a:
a mi chodzio kontrolkę smarowania/ciśnienia oleju, gdy odpalasz zimny silnik i czy po odpaleniu silnika lampka smarowania gaśnie od razu? czy po 2 sekundach
no i wszyscy roverkowicze, użytkownicy CDT jak jest u Was?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum