wysyłają się, ale z opóźnieniem i są zwielokrotnione
niemniej jednak jest to jakaś awaria.
Wolne łącza internetowe mogą 'lagować' i powodować takiego rodzaju problemy.
Są to jednak problemy widoczne tylko dla osoby u której występują.
Czyli inni, którym prawidłowo wszystko funkcjonuje widzą wpisy po jednym.
kzrr napisał/a:
Jak w temacie ? Może mi to ktoś wyjaśnić ? Skąd dlaczego i jak ?
Coś więcej? Jakiś komunikat?
Może system się zorientował, że chlew robicie na sb i odłączył wszystkim niesfornym ssbowiczom możliwość korzystania z niego. Chociaż to dziwne, bo Raptileowi wszystko działa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Coś więcej? Jakiś komunikat?
Może system się zorientował, że chlew robicie na sb i odłączył wszystkim niesfornym ssbowiczom możliwość korzystania z niego. Chociaż to dziwne, bo Raptileowi wszystko działa
Tak - "Informacja: nie możesz wysyłać wiadomośći"
Chlew chlewem tylko ze wcześniej z 1,5h nic nie pisałem
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Taka informacja może pojawić się jeśli nie masz połączenia z serwerem (ale zwykle skutkuje to napisem "null" pod spodem okna SB) lub blokadą wysyłania założoną przez admina/moderatora w administratorce.
kzrr napisał/a:
Chlew chlewem tylko ze wcześniej z 1,5h nic nie pisałem
Wziął Twój całokształt W twoich wpisach na SB przeważają słowa stworzone
z symboli, które wypluwa system cenzurujący wpisy Gdyby nie Ty, system ów
zanudziłby się na śmierć
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum