Witam,
dzisiaj na szczecińskich ulicach dojrzałem auto obklejone stickersami w taki sposób jak poniżej. Muszę przyznać, że po przejrzeniu kilku for tuningowych zaczęło mi się to podobać (oczywiście jak jest zrobione z głową). Co myślicie jakby spróbować zrobić coś podobnego w roverku? Myślę nad wlewem paliwa i drewnem w środku
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 28, 2011 18:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Było już chyba o tym na forum. Fajnie to wygląda pod warunkiem, ze reszta auta też jest utrzymana w podobnych klimatach np. JDM. Naklejanie czegoś takiego na seryjnego paździerza to dla mnie nieporozumienie będzie szpecić auto...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Widziałem w tym tygodniu paska z takimi oklejeniami (kawałek zderzaka, cała maska i lusterka). Ani trochę mi to nie podlazło.
Pływak, ma rację w stylu JDM zrobiona fura może by z tym wyglądała ok.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Cóż, do jednego autka może to pasować, do drugiego nie za bardzo. Cienka jest granica
w tym wypadku między wiochą. pl a zachwytem... Jednej marce to przystoi, innej nie za bardzo... Lubię eksperymenty i nowości, ale tutaj to chyba nie w tą stronę
Panowie, spokojnie, powstrzymajcie konie swoje umysłu! Ja mam lusterka od 25, oklejone czarno-białbymi naklejkami i jest świetnie. Z tego co pamiętam to wszystkie opinie na ich temat były na +.
Poza tym myślę o pójściu o krok na przód i okleić coś jeszcze. Nie mówcie że jest brzydko, jeżeli nie widzieliście.
Jeśli nie zapomne to wrzuce jutro zdjęcie jak to się prezentuje.
Oj tam, każdy ma inny pomysł na wygląd autka i to jest , nie wszystkim się musi
podobać. Ale chwaląc się pomysłem oprócz okrzyków zachwytu
trzeba być przygotowanym na słowa krytyki. Grunt żeby pomysłodawca czuł się dobrze
siemaszwiktor, chętnie to zobaczę bo póki co to poza R400 Marco zrobionym średnio i obwieszonej 600`ki chromami w Siedlcach nic nie widziałem.
Zarzucaj foto.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum