memphisto, Jeszcze nie wiem czy będę na zlocie ciężko stwierdzić dlatego póki co na listę się nie zapisuje, dam jeszcze znać w Sobotę a co do niedzieli M1 jak najbardziej bo jakieś zakupy pasowałoby zrobić
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 19:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kalisz, o ja wale na gg już zagadałem toś mi poranek w pracy zafundował - niespodzianka jak nic
haszczyc, bo ja od 18 jestem na M1 na grilu innej marki (oczywiście zapraszam wszystkich chętnych na tego grilla ) to jakbyś się wybrał po te zakupy itp to ja bym z chęcią podskoczył do Ciebie ew może wszyscy wpadniecie na grilla ?
Magneto, ciufcia, haszczyc? może z soboty przełożymy to na niedzielę ? Jakby kalisz chciał, to bym go mógł z Karbia zgarnąć
R odjechał pod wodzą nowej właścicielki do Cieszyna
na parkingu Plejady tez uzywamy swiatel mijania i kierunkowskazów jak bym byl wredny to wpierdzielam sie jej pod kola i jest jej wina z Twojego OC
i czemu Ty siedziales z tyłu ? trzeba bylo tego kolesia do tylu wywalic
a laska niezle spanikowana jechala
no nic 3 nas jest to nie ma sensu : ) jadę na działkę na grilla a później do silesii bo jest w C&A -25% + mam karte pracownika czyli mam -45% na wszystko
witam nie bede zakładał nowego tematu wiec tutaj takie zapytanie?czy może ktoś sie wybiera?
Serdecznie zapraszamy Państwa do udziału w :
XVIII Zlocie Pojazdów Dziwnych
oraz
XII Zlocie Pojazdów Tuningowanych
towarzyszących Targom Motoryzacyjnym Autosalon 2011 w Katowicach
Zloty odbędą się w niedzielę 9 października br.
w godzinach od 10 do 16,
w ostatnim dniu targów Autosalon 2011 Katowice
Jednocześnie w czasie targów Autosalon 2011 odbędą się także :
- Finały Mistrzostw Europy EASCA 2011 – teren zewnętrzny przed paw.11
- III Finał Polski db Drag Racing Association i db Tuning Cup - paw.11
-Mistrzostwa Polski HPI Street Racing - paw.3
ZAPRASZAMY
niedziela - 9 października 2011 - godz. 10 do 16
miejsce: Międzynarodowe Targi Katowickie, ul. Bytkowska 1b, Katowice
Wpisowe od pojazdu – wykupienie karty uczestnictwa za 15 zł przy wjeździe na teren Międzynarodowych Targów Katowickich .Każda osoba w samochodzie płaci 5 zł.
( zalecamy jest przyjazd przed otwarciem Ekspozycji i Zlotów - przed godziną 10 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum