Czy ktoś może oglądał te z Olkusza? Mam zamiar je obejrzeć w najbliższym czasie. Zdaje się, że wiszą już trochę czasu na allegro. Podejrzewam, że to jeden i ten sam samochód. Ciekawe, że w 1 aukcji po opłatach jest tańszy niż w 2 do opłat. Przepraszam, że w tym temacie, ale skoro mowa o ZS-ach to nie chciałem zakładac nowego.
Ja oglądałem - to jest jedno i to samo auto tylko wystawione równocześnie w dwóch komisach.
Oglądałem, jechałem itp. Co jeszcze hmm jak widac nie kupiłem
W środku stan dst+ a fotel kierowcy poniszczony, że aż wychodzi gąbka z tego skaju na boczkach dodatkowo zmieniona gałka itp. No mnie nie urzekł ten samochód a płynu miał poniżej minimum i oleju też - może już dolali.
Taki sobie średniak jak Ci na 11 spuszczą to będzie adekwatna cena do stanu. Nawet nim nie jechałem bo po prostu mi się nie podobał więc nie wiem jak mechanicznie. Ten z Tarnowskich Gór był wewnątrz ładniejszy i w lepszym stanie - no chyba, że go odpicowali ale wątpię
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to i ja coś w temacie napiszę.
Miałem dziś okazję jadąc do pracy spotkać pierwszy egzemplarz w okolicach Real-a w LUB. Powiem tylko że nie miałem okazji "pomacać" bardziej bo spotkałem go na skrzyżowaniu.
Poznałem go po blachach LC i uszkodzonych drzwiach. Sam lakier nie wyglądał tragicznie (prawa strona auta). Całkiem niezły stan albo ładnie odmalowany. Przedni zderzak bardzo słabo spasowany. Stojąc na światłach "wydalał" sporą ilość białej mgły... a specjalnie zimno nie było. Tyle mogę od siebie.
odnośnie białej mgły, to jeto to jakby nie patrzeć 2,5l pojemności, wiec i "bąki" zacne sadzi, choć przy takich temp jak teraz jest tego bardzo malo, a przy ciepełku wcale
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ale wiesz co? Zapach tych bąków był znajomy. Kto przechodził HGF lub uszczelkę kolektora to wie o czym piszę
Nie znam tych silników ale z tego co wiem to ryzyko jest trochę mniej opłacalne niż w wypadku silnika np 1.8
zderzak tył nie od zs'a, brakuje napisu ZS, pod maską syf - popatrz na kable od świec, co to k.. jest?! co to za zbiorniczek przy plynie od spryskiwaczy? lubryfikator? gaz w kv6 to nie problem, patrz 75tka mojego taty 50kkm na gazie i 0 problemow.
kable kosztują 150zl, nowe świece ok 180zl, to przy gazie podstawa, jesli ktos oszczedza na takich "pierdolach" to sam wiesz co to moze znaczyc oczywiscie nie skreslalbym go bez ogledzin na zywo, jednak mnie takie rzeczy zniechęcają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum