Wysłany: Sob Paź 01, 2011 09:17 2.10.2011 Warszawa Bemowo godz: 20:00
Tym razem to i ja się pewnie pojawię, więc pozwoliłem sobie założyć temat.
Kto będzie, kto z ciastem, a kto bez?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 09:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moje bycie stoi pod wzgledem zapytania-zbyt duzo wypilem a komunikacja sie nie chce
Wypiłeś? Kiedy wypiłeś i ile ?
Do 20:00 zejdzie z Ciebie 3 razy Słabe wytłumaczenie, lepiej napisz, że nudzi Cię nasze towarzystwo i nie będziesz z nami stał Komora silnika już lśni? Czy za dużo pijesz w czasie dnia i nie możesz wziąć się za sprawę ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wypilem 3 piwa, kilka kieliszkow vodki oraz troszke szampana.Picie trwala do ok 1.30
Komory silnika nie umylem, poniewaz jezdze teraz GTI.Do 600tki musze ogarnac akumulator
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Pawkaz, to malutko wypiłeś Ja w sobotę na weselu skończyłem pić ok 23:30-24:00 ale wlałem w siebie przez te 6h (od 18) jakieś 0,5l i teraz czuję się bardzo dobrze, generalnie rano nawet czułem się całkiem świeżo, na szczęście nie musiałem prowadzić auta.
A na spocie nie byłem, bo jako alternatywę miałem kobietę, więc wszystkich za swoją nieobecność w imieniu mojej przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum