hej jestem nowy kiedy i gdzie sie spotykacie ? bo ten parking pod magnolia to tam castorame teraz buduja i wszystko pozamykane jest a chetnie bym wpadl i wypytal sie o moja nowa zdobycz co gdzie i jak
hej jestem nowy kiedy i gdzie sie spotykacie ? bo ten parking pod magnolia to tam castorame teraz buduja i wszystko pozamykane jest a chetnie bym wpadl i wypytal sie o moja nowa zdobycz co gdzie i jak
No cały czas tam się spotykamy tylko jakby ciut z boku. Spotykamy się zawsze w niedziele prawie zawsze o godzinie 18:00. Na ten weekend faktycznie troche kicha bo jest zlot, chociaż i tak w sumie za dużo osób z Wrocka nie jedzie. No może można by coś pomyśleć.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
w takim razie wiem gdzie i akurat pasuje mi 18 mniej wiecej zajecia na uczelni mi sie wtedy koncza wiec moge zagladac jak auto zdaze odebrac z warsztatu to wpadne roverkiem a jak nie to swoim codziennym złomkiem podjade
przywiozę jak mu podchy wymienie pod silnikiem dzisiaj namierzyłem miejsce w warszawie gdzie chetnie te wywalone zregeneruja je je je i wpadne nim jak wyjedzie z warsztatu bo kupilem go kilka dni temu i wymaga dopieszczenia . jak do niedzieli nie uda sie go naprawic to postaram sie wpasc zapoznac a pozniej juz tomciem wpadne popytac o ciekawostki bo pewnie wiecej wiecie o tym aucie niz ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum