Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 19:26 Zielona Góra-magnes->przyciąga innych :)
Czas najwyższy odkopać stare tradycje spotów...
Bez zbędnego gadania(pisania) podaję termin(y):
17.09, 18.09, 24.09, 25.09
Kto chętny niech się zapisuje... mi żaden z powyższych terminów nie pasuje więc mnie nie będzie... ale poradzicie sobie
...
...
...
...
...
To taki żart/dowcip/coś tam.
Bedę na 100%
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, czy owak ja będę w Zielonej w dniach 16 - 18.09 do ok.15:00, więc sobota 17.09 jak najbardziej mi pasuje.
Zatem otwieram listę:
1. tronsek
2...........
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A kto powiedział że spot o 15:00 Miałem na myśli to, że w Zielonej będę 18.09 do godz. 15 więc sobota 17.09 najbardziej mi pasuje, a wtedy każda pora wchodzi w grę.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A faktycznie późno było źle przeczytałe. Jest napisane od-do. Fakt.
Ja się piszę oczywiście tylko z wpisanie na liste poczekam aż ekipa z moich okolich się odezwie
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
... pierwszy spot w ZG na którym mnie nie było... no ale niestety nie dałem rady dotrzeć. byłem wolny dopiero po 20 więc nie było szans dotrzeć.
Ale co? robimy spota za tydzień?
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 21:20 ]
My już w domku Dzięki za spocika. Miło było poznać kolegę gierczol i jego zadbanego i wyjątkowego R
A Izie i Szymonowi za seansik filmowy + dobra, sypana kawa i sajgonki
Mam nadzieję, że na następnego spota przyjadę już nowym nabytkiem, czyli Pandą
My też.... dojechaliśmy
Super, dzięki za spota. Miło było poznać nowe twarze. gierczol, mam nadzieje że będziemy się spotować często i regularnie w ZG i może coś się w końcu ruszy w okolicach naszych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum