W niedzielę, ale raczej wcześniej, coś jest planowane
Nie znam szczegółów, bo violla śpi. W sprawę zaangażowani są podobno dudekmis, Tomi, Gonia...
My z Viollą wyjeżdżamy w Niedziele po południu (16:00 - 17:00) najprawdopodobniej już spod cmentarza w Dobrem i jedziemy do Violli. Sańdał nieprzygotowany, ale mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie Wracamy we wtorek wieczorem lub późno w nocy.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
spoko, i tak narazie nic mi sie nie szykuje z okazji do krecenia mozesz bratu na brodnie podrzucic on sie z checia pobawi na prv podrzuce gg/kom do niego to sie zlapiecie keidys w tygodniu . Z mojej strony totalny luz
Jak bede mial sesje foto to zrobimy jakis filmowy backstage
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 00:19
MaReK napisał/a:
maniaq, to ja może na cmentarzu komuś GoPRO przekażę?
Bo jak wybędę do wtorku, to potem znowu nic.
Na spot, nie wiem... postaram się.
Na cmentarz podjedziemy, tylko prosto z trasy, więc na puncie zbornym nie będziemy. Poproszę o jakiś dokładny czas waszego przybycia, abym wycyrklował w podobnym czasie.
MaReK, może kamerkę weźmiesz na wyjazd?
Ale który? Ten do Violli czy ten dalszy planowany?
Planowany może nie wypalić, bo mam problemy w firmie i muszę organizować łącze ze światem.
Mój wspólnik tematu sam nie pociągnie. W poniedziałek ma przyjść techniczny oceniać możliwości.
Jeśli się powiedzie, środa czwartek będzie po sprawie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum