Nie może! Nie odebrała plastiku i boi się jeździć bez, bo jak mnie informowała nie stać ją na płacenie bez sensu wpisowego w postaci 50 zł za brak posiadanych dokumentów przy sobie.
Ja z Violla pewnie będziemy chwilę po 20:00... Nie wiem czy długo, bo to zmarźlak jest, więc może wrócimy nieco wcześniej na chatkę. Ale chociaż do 22:00 postaramy się wytrzymać. No chyba, że zażyczy sobie pojechać od razu do domu, to wtedy ją zrzucę i podjadę na spota, ale to będzie po 21:00.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Bylem, ale bialy mnie wystawil , bo do 21-40 nie dojechal ziomek z moich rewirow i ciacha nie zaliczylem, wiec jak najwiekszy lasuch nie dostal, to znaczy ze za tydzien powtorka
Szybko uciekalem bo zouza wstaje o takiej porze o jakiej przyzwoici ludzie sie klada
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Gosia pozdrowiona A no musiało być pycha Maniaq ale to nie z naszej winy, jeździliśmy błądziliśmy KFC zaliczyliśmy co było widać po samochodzie no Maniaq a wiesz że dla Ciebie też była wydzielona porcja bo czekała do samego końca, może niedługo zobaczysz nawet jak wyglądało to bedziesz mógł sobie chociaż wyobrazić smak
Kolega bialy90 wykazał się postawą godną każdego, nowego spotowicza
Przywiózł ciasto, które nie było jego autorstwa, ale jego dziewczyny więc można zaliczyć
Było b. dobre Ale tak jest z większością ciast na spocie Violla już połasiła się na jeden kawałek i też przyznaje, że ciasto git
Fajnie było... ZT fajny
W kąciku TEST wrzuciłem temat o nim z fotkami.
Pozdrawiam,
™
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Eee... dostał, właśnie wcinam
Skręcam się z bólu od paru godzin, bo przesadziłam dziś z żarciem, ale MaReK tak zachwalał ciacho, że nie mogłam czekać z degustacją do jutra .
Super mam z Wami! Nie bywam na spotach, a zawsze wcinam ciacho Gosia, Biały90 dziękuję za ciacho! Pyszne!
Tobie Marecki też dziękuję, że dowiozłeś - nie zeżarłeś
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum