Wysłany: Nie Lis 13, 2011 18:12
xROnx napisał/a:
gierczol napisał/a:
Na najbliższy spot wpadnę czymś innym, nie Roverkiem
buuuuuu... no chyba że MG
NOPE! BMW
[ Dodano: Sob Lis 12, 2011 12:19 ]
Jugol napisał/a:
Nas nie będzie- bawimy się na weselu i poprawinach , ale udanego spocisza Wam życzymy
A my udanego wesela i poprawin Wam życzymy!
[ Dodano: Nie Lis 13, 2011 18:12 ]
Pomimo obniżającej się z każdą minutą temperatury dziękuję Gazi, xRonx'owi z małżonką,Panu z kle kle 75 który przyjechał pod koniec spotkania oraz szwagrom, którzy także uczestniczyli w naszym spocie, za ponad godzinną dyskusję o wszystkim.
Dzięki wielkie Panie i Panowie
hehehe również dziękuję za spota i poznanie koleżanki Gazia oraz jej Fiata Pandy 75 w kolorze czerwonym
Następną razą ruszymy się gdzieś do cieplejszego miejsca.
Dozo za 2 tygodnie na kolejnym spocie - oby liczniejszym
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 08:51
Ja również dziękuje za spotkanie z xRonxem i jego małżonką, Panu z "białego Opla" - mam nadzieję, iż wspólnie z xRonxem przekonaliśmy Cię do Rovera 75
też mam nadzieję, że za 2 tygodnie spotkamy się w bardziej licznym gronie, a przede wszystkim kochani mam nadzieję, że następnym razem nie przyjadę moim cudnym Ferrari o nieskazitelnej czerwieni z turbo doładowaniem i wielką mocą 60 KM Fiatem Pandą 75 a już moim Roverkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum