Zapraszam na spota do Chorzowa na parking Carrefoura na godz 12.00
To być może bedzie ostatni spot na śląsku bo za niedługo już pewnie śnieg spadnie a i mróz na dworze będzie większy
Zachecam starych bywalców którzy gdzieś sie zaszyli w domach (Zouza ,Dawid ,Memphisto, Magneto i reszta spotowiczów gdzie jesteście )
Sobota Carrefour Chorzów godz. 12.00
1. Dawidoff
2.
_________________ Roverek 200 1,4 98r
Ostatnio zmieniony przez Dawidoff Sro Lis 16, 2011 15:18, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja bym bardzo chętnie wpadł ale niestety jestem uziemiony przez sporawy kawałek gipsu który przykleił mi się do nogi i do 19 listopada na pewno się go nie pozbędę
Chetnie bym wpadł bo nie tak dawno kupiłem Rovera ale jest to niemozliwe bo trafilo na remament w pracy i nie da rady sie urwac w sobote . Bede czekał na wiosenne info w tym wypadku i napewno wpadne
Dawidoff , Dziękuję bardzo za zaproszenie, ale akurat w tą sobotę będę przeprowadzał się na nowe mieszkanie w którym spędzałem większość wolnego czasu na remontach itp. rzeczach z tym związanych. Chętnie wyrwałbym się już na jakieś spotkanie z gronem użytkowników R... , bo ostatnio to obracam się między pracą a klientelą składów i marketów budowlanych.
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum