Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich! Mam problem nie wiem jak to nazwać w szukajce więc pisze
Problem polega na tym , że jak jadę bardzo wolno i zacznę ruszać kierownicą lewo i w prawo dosć szybko to słychać pukanie. Drugi objaw to to , że jak wpadnę nawet w najmniejszą dziurę auto wariuje i bardzo głośno puka coś w zawieszeniu. Amortyzatory mam sprawne i nie wiem czy to łączniki stabilizatorów czy coś innego.
Dzięki z góry za wszelką pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 12:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszystkich! Mam problem nie wiem jak to nazwać w szukajce więc pisze
Problem polega na tym , że jak jadę bardzo wolno i zacznę ruszać kierownicą lewo i w prawo dosć szybko to słychać pukanie. Drugi objaw to to , że jak wpadnę nawet w najmniejszą dziurę auto wariuje i bardzo głośno puka coś w zawieszeniu. Amortyzatory mam sprawne i nie wiem czy to łączniki stabilizatorów czy coś innego.
Dzięki z góry za wszelką pomoc
jedź na ścieżkę diagnostyczną do OSKP, zapłacisz 20zł a wytrzepią auto i wy oglądają wszystkie elementy zawieszenia, spiszesz na karteczkę co trzeba kupić i będziesz wszystko wiedział
jeśli masz kanał możesz sam pod auto wleźć i poszarpać "co nie co" jak jest luz to wyczujesz (możesz 1 koło lewarkiem unieść aby było w powietrzu też, bo czasem pod obciążeniem coś może się układać inaczej niż na luzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum