Skontaktuj się z nimi przez PW, zdaje się ze obydwaj nie mają już Roverków, ale maile przecież odbierają. Do jednego jest nawet nr tel. na forum - może jeszcze aktualny.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ja bym się podłączył pod temat, kupiłem autko z 1 kluczykiem i 1 pilotem, bez książki do auta (nie mam kodów) i chciałbym dorobić kluczyk i pilot do auta, podpowiecie mi może gdzie w Wawie mogę odnaleźć taki punkt??
Witam. Odgrzeje kotleta. Spotkał mnie niestety ten sam problem, mój młodszy brat zgubił kluczyki wraz z pilotem od auta. Problem w tym, że nie mam ani zapasowego klucza ani pilota ani tym bardziej kodów niestety. W dodatku auto stoi po za miejscem zamieszkania. Pytanie teraz mam do was jak najszybszym i najtańszym kosztem to zrobić. Próbować otworzyć auto, wyciągać zamek i dać do dorobienia a pilota kupić na allegro i zaprogramować (da się w ogóle tak?) czy szukać kompletu zamków może wszystkich czy co robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum