według EPC od naszych Coupe nie pasują do starszych wersji. Od kanciaka Coupe 3d pasują do 400 kanciaka. W EPC są pokazane w ogóle inne mocowania tych zderzaków. Wczoraj to sprawdzaliśmy porównójąc to po naszych numerach VIN
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Odgrzewam kotleta
Czy do kanciaka pasuje zderzak tylny jeszcze od jakiegos R lub MG ?
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 11:43
A jak myślisz? W załączniku fotki mojego pierwszego R (to chyba za niemca było )
Niestety bez zmiany listew na drzwiach i błotnikach wygląda idiotycznie. Listwy od wersji Coupe również pasują do Twojego auta i możesz do komplety dorzucić przednie chlapacze od Coupe.
Osobiście jednak teraz bym tego nie robił, bo kanciaste kształty w obecnych czasach większą robotę robią, niż unowocześnione auto.
Gdybyś potrzebował tylny zderzak, to mam takowy (przedni i tylny) z mojego pierwszego kanciaka. Osobiście jedyne co bym zmodyfikował w Twoim aucie, to tylne światła, na takie z białymi, dymionymi kierunkami i wstecznymi (oryginał od nowszej wersji) i zmienił kierunki na błotnikach na białe.
No chyba, że po spocie musisz wymienić tylny zderzak
[ Dodano: Sob Lis 26, 2011 11:40 ]
Ew. wymienić tylną blendę na gładką od Coupe/Cabrio/Tourer.
[ Dodano: Sob Lis 26, 2011 11:43 ]
A najfajniejsze są blendy z japońskich wersji na kwadratowe tablice:
To trzecie światło "STOP" w japońskiej wersji jest extra. Chętnie bym takie przytulił do swojej Coupe'tki.
P.S W sumie mam na zbyciu gładka blendę od Coupe.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum