W tamtym roku ktoś o tym pisał/mówił ale nie pamiętam kto. Może w tym roku jeszcze nie jest za późno, jeśli zarząd odpowiednio szybko by to zorganizował.
Może warto zrobić małą zbiórkę pieniędzy i przekazać jakiemuś domu dziecka czy hospicjum, albo za zebraną kasę kupić jakieś prezenty na święta. Myślę ze jeśli zaczniemy zaraz to uda się zebrać jakaś sensowna kwota.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 16:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajny pomysł. Tylko proponowałabym aby Zarząd podał propozycję konkretnej placówki, którą byśmy mieli obdarować, bo w przeciwnym razie każdy będzie zapewne proponował coś bliskiego swojemu sercu i ciężko będzie dojść do porozumienia.
Można by wybrać gdzieś placówkę i co roku ich systematycznie wspierać, nawet jak to będzie 500 czy 600 złoty to i tak będzie zawsze coś. Radość dzieciaków nawet będzie wielka
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Takie akcje od wielu lat cieszą się powodzeniem w Klubach Saab, Honda i chyba A3.
Wiem bo chwalili się na prezentacji podczas konkursu Auto Świata.
To dobra inicjatywa. Trochę późno, bo późno, ale można przedłużyć do końca roku.
Sprawy organizacyjne należą do Zarządu, a reszta już od samych klubowiczów i sympatyków
Co do banera, chętnie wrzucę ale jak go ktoś zrobi
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wymiar bannera i jak ma być sklecony masz na forum pod głównym menu - ten o kalendarzu. Fajnie jakby obramowanie zostało takie samo, a środek inny, może być flash/gif... animacja w każdym razie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Popieram bardzo ta inicjatywe,jestem tak jak ktorys z kolegow za wsparciem jakigos hospicjum,moze Wroclawskiego,bo Wroclaw to miasto bliskie mojemu sercu,ale niekoniecznie musi byc to hospicjum
Popieram bardzo ta inicjatywe,jestem tak jak ktorys z kolegow za wsparciem jakigos hospicjum,moze Wroclawskiego,bo Wroclaw to miasto bliskie mojemu sercu,ale niekoniecznie musi byc to hospicjum
No możemy co roku zmieniać "instytucje" którą chcemy obdarować, albo z drugiej strony właśnie jedną co roku obdarowywać wtedy będzie to w pewnym sensie skuteczniejsze. Można by też co pomyśleć nad "zajączkiem"
Może nawet klub mógł by np: przeznaczyć 1% rocznego budżetu na pomoc.
kzrrpiszac -niekoniecznie musi byc to hospicjum- mialem na mysli Wroclawskie,stale coroczne dofinansowywanie takiej jednej wybranej placowki byloby bardzo sympatyczne,pozatym mysle ze nawet jedny drobny upominek swiateczny wiecej dla tych pacjentow a w szczegolnosci dzieci sprawilby im duzo radosci
kzrr, mialeś na myśli to, żeby zebrać pieniądze i wplacić je na konto jakiejś organizacji? czy zanieść konkretnej placówce?
moim skromnym zdaniem byloby lepiej zorganizować z tych zebranych pieniędzy jakieś skromne prezenty dla dzieci, czy to z hospicjum czy z domu dziecka i może w porozumieniu z zarządem takiej placówki stworzyć dzieciom prawdziwe mikolajki z workiem, prezentami, Mikolajem i odpowiednim nastrojem? będzie wtedy pewność, że wplacone od Nas pieniądze nie rozejdą się na mniej lub bardziej przydatne cele w takiej placówce tylko trafią wprost do dzieci w postaci prezentów, które będą mialy przy okazji fajnie zorganizowany czas, a nasza pomoc ucieszy dzieci z czego i my bedziemy mieli satysfakcję
kzrr, mialeś na myśli to, żeby zebrać pieniądze i wplacić je na konto jakiejś organizacji? czy zanieść konkretnej placówce?
moim skromnym zdaniem byloby lepiej zorganizować z tych zebranych pieniędzy jakieś skromne prezenty dla dzieci,
No coż dla mnie to było oczywiste że chodzi o prezenty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum