Ładny środek, niezajechany. Blacharsko też w porządku. Brakuje mu tylko oryginalnej felgi "17" No i diesel, a tak jak wspominałeś wcześniej robisz krótkie trasy, a dla takiego silnika to nie zdrowo tak samo jak i dla ciebie, bo jedziesz w zimnym aucie.
Ładny środek, niezajechany. Blacharsko też w porządku. Brakuje mu tylko oryginalnej felgi "17" No i diesel, a tak jak wspominałeś wcześniej robisz krótkie trasy, a dla takiego silnika to nie zdrowo tak samo jak i dla ciebie, bo jedziesz w zimnym aucie.
diesle nie miały 16"?
będę szukał z podgrzewanymi fotelami (nie wiem czy mają)
ZS to nie to.
widziałem , tyle że strasznie daleko ode mnie, a jechać tylko żeby obejrzeć trupa to nie warto
Ten co link podałem jest 150km ode mnie i też wygląda całkiem ok
, tyle że strasznie daleko ode mnie, a jechać tylko żeby obejrzeć trupa to nie warto
akurat ZR Ciufy koło trupa nawet nie stał to byłe auto Mariusza418, jednego z najlepszych speców od R/MG w Polsce, widziałem je na zlocie i to jest cacko
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Paź 2010 Posty: 151 Skąd: Przemyśl / Kraków
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 21:52
a podgrzewane fotele to fabryczna opcja?
a miał on poduszkę pasażera?
widzę, że też panel gdzie są pokrętła jest z innego rodzaju "carbonu", albo to nowa okleina.
[ Dodano: Czw Gru 08, 2011 21:52 ] ADI-mistrzu, klima jest pomiędzy suwakami, ale widać, że jest raczej fabryczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum