Silnik jest td4 z BMW.
Dzięki MaReK za linka, będę próbować tego co tam piszą:)
Mam nadzieję, że wkrótce wszystko się wyjaśni i będzie to tylko mała pierdołka:)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Abi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 08:55
Nie byłam u mechanika, bo tak jakoś auto nie chciało odpalić, a zanieść to raczej się nie da . Nie miałam czym go tam zaciągnąć ale wczoraj autko sobie z samo z siebie odpaliło, jak to mówią na dotyk i tak do dziś sobie odpala, więc jedziemy na sprawdzonko Dzięki wszystkim za zainteresowanie, bardzo mi miło
Witaj ABI .. Ja się zarejestrowałem dopiero dzisiaj . I widzę ,że ujeżdżasz TD 4 . Pozdrawiam zatem i będę zaglądał czasami bo ja też mam takiego . Zobaczymy jak przetrwa zimę jeżeli ona się pojawi.
Abi [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 09:09
No i okazało się, że nie trzeba specjalnie kombinować tylko filtr paliwa wymienić i jest ok:) teraz tylko kilka "drobiazgów" i w końcu będę mogła ruszyć w teren:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum