tasior214, ale ja jade przez Debice, przez Rzeszow robilbym straszne kolko...
Co do terminu i miejsca ja jestem jak najbardziej na tylko ten Taurus to jest na wylocie z Pilzna w kierunku Tarnowa czy Jasla bo google pokazuje mi kilka Taurusow w Pilznie
McDonald z Shellem wg mnie bedzie najlepiej bo tutaj nasze trasy sie krzyzuja, ja bede 13.30. Wpadne na obiad do Mc'a mam klubowa naklejke wiec poznacie moja Dzidzie
tasior214, Ty masz bardzo łatwo, wrzucasz w Rzeszowie kierunek Kraków, jedziesz cały czas i na końcu obwodnicy Pilzna (nie wiem jak to nazwać) zaraz za fotoradarem po prawej stronie masz BAR TAURUS którego nie da się nie zauważyć to jest prawie wylot z Pilzna.
Ja jadę przez Krosno bo przez Rzeszów miałbym dużo dalej i tak ponad setka wyjdzie
Do wszystkich jadących z Tarnowa bądź okolic. Spotykamy się pod Carrefourem godzina 13:20 od strony straży pożarnej. O godzinie 13:30 wyjazd w kierunku Pilzna. Ja wiem jak trafić do miejsca docelowego w Pilznie.
Witam
Dzięki balrog za PW ale troszke za późno bo ja jestem po impresce z roboty i nie dam rady dojechać a bankowo podskoczyłbym swoim do Pilzna... no szkoda... jak bym tylko w piatęk dostał wiadomość to już bym grzał tłoki:) dajcie znać jak było i licze na zdjęcia:)
tasior214, szukaj miejscowy w jakims parkingu pod dachem widze ze juz avatara zmieniles, nawet moj grill sie zalapal kolega tiger robil foty, tez mam nadzieje ze szybko cos wrzuci fakt zimno bylo ale jakze wesolo i radosnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum