Na czajnik elektryczny, z przetwornicy samochodowej ?
Przywiezie w metalowym wiaderku
w duże wiaderko to i kilogram fazy wejdzie
MaReK napisał/a:
maryba napisał/a:
ja będę , będę mial prąd 220V
Na czajnik elektryczny, z przetwornicy samochodowej ?
myślisz że może nie dać rady ?
a tak wogóle to juz miałem nie jechać , bo myślałem że cały porfel zgubiiłe, byłem na myjni na ochronei osiedla .. i wszędzie widać ze poretfel miałem ze sobą , poblokowałem karty, dowód osobisty juz sie szykowałem z wyjazdem do Włocławka celem wyrobienia nowych dokumentów gdy nagle córka znalazła mi wszystko - leżały centrlanie przy telewizorze ale przykryte pudełkiem od płyt * takim cake'iem - masakra...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Właśnie zabierałem się za zrobienie ciasta (trochę oszukanego, bo to kopiec kreta, więc większość z pudełka ale nie dam rady dziś nic bardziej skomplikowanego zrobić ) - trzeba wrócić do tradycji ciast na spotach Najwyżej będą dwa ciasta jeśli GrojecR-75 też zawita ze swoim wypiekiem - nic się nie zmarnuje i tak
Nakręcić coś można - jeśli ma ktoś strój Mikołaja albo coś co można wykorzystać to niech weźmie ze sobą, bo może się przyda
Do zobaczenia ok 20:30
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Maryba, ja powinnam miec w samochodzie to Ci moge oddac
Sorki że się do Was wtrącam, ale rozumiem że temat gazety dla Maryba-y to łódzki Express Ilustrowany z relacją ze Zlotu.
Joa, egzemplarz który Ci przekazaliśmy jakiś czas temu, był dla ZARZĄDU, złożony na ręce Członka Zarządu, więc nie do oddawania innym klubowiczom.
Jeśli ma się u Was pojawić Prezes siemion_, to jemu przekaż gazetę, żeby Was nie kusiło
Maryba ma swój egzemplarz u MaReK-a, więc niech się dogadują.
Dziś co prawda jest w stolicy marGOSIA, ale bez R i ok 20 wyjeżdża z powrotem, więc Was nie odwiedzi.
Pozdrowienia z Łodzi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Joa, egzemplarz który Ci przekazaliśmy jakiś czas temu, był dla ZARZĄDU, złożony na ręce Członka Zarządu, więc nie do oddawania innym klubowiczom.
a to nie ma problemu pomyslalam po prostu ze sie wymienimy- tj. ten egzemplarz wezmie maryba, a tamten bedzie dla nas
ale skoro tak, to zastosuje sie do polecenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum