Remi bardzo smiszne Na lotnisko sie pojedzie jak bedzie spot w mielcu, wg mnie nie ma sensu zeby np strzyzow, sedziszow sanok pilzno czy tarnow jechal do rz-wa potem mielec i spowrotem do siebie, pozatym dzien za krotki na takie wycieczki dlugie. Ja proponuje mielec jak bedzie snieg, wtedy na lotnisku lub pewnym parkingu mozna poszalec A lotnisko jest czynne
Dzięki wszystkim za fajnego spota. Wróciłem do domu wreszcie, jak byłem 20km za Pilznem to mi kolega z Sanoka zadzwonił żeby mu jechać po kółka do Tarnowa, także wycieczka była
Remigiusz, nawet nie zartuj, kiedy ja na narty pojade mi Mielec tez pasuje ale chodzi o to, ze chetni z innych miast mieliby duzo do przejechania (miejsce zamieszkania) - Rzeszow - Mielec - (miejsce zamieszkania), aczkolwiek jesli sa sklonni na taki rajd to ja tez sie zgadzam
[ Dodano: Nie Gru 18, 2011 22:16 ] tasior214, mi pasuje zawsze oprocz dni kiedy mi nie pasuje
Dzięki wszystkim za można powiedzieć udanego spota, troszku za długo staliśmy na dworze ale warto było Następnym razem na pewno będzie lepiej żeby stworzyć lepszą atmosferę w klubie ,,Atmosfera" lub może i w innym miejscu Tutaj jakieś moje pstryki do looknięcia tak na szybko. A następny termin to myślę żeby lepiej odłożyć na styczeń niech lepiej każdy wytrzeźwieje po świętach i sylwestrze
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
No no Panowie supcio, szkoda że wcześniej nie dostałem cykq ale za to pojawię się na następnym zlocie a co do śniegu to też taki zakręcony jak ja więc może zgramy się na następnym
Co do lotniska to nie ogarniam miejsca do tańców. Miejsca jest sporo i okazji do zrobienia foci przy samolotach.
Ja też się piszę, ale faktycznie Millenium Hall to zły pomysł, cieżko tam jest znaleść miejsce dla 1 samochodu a co dopiero dla kilku w nie dużym odstępie od siebie Także połapcie temat gdzie można sie spotkać a ja sie zjawie. Pozdrawiam klubowiczów
Pany a co myslicie zeby sie styknac w ta niedziele gdzies na Podpromiu, ma byc MotoOrkiestra mozna by i reklamy naszym bolidom zrobic
Tak czy siak ja sie pisze na spota
FatMatic ja z kolei nie kojarze gdzie mozna zrobic foty przy samolotach, jedyne wystawione sztuki sa na terenie Aeroklubu ale tam trzeba prosic o pozwolenie i to nie wiem czy wypali. Mam tam kolege to popytam czy daloby sie cos z tym zrobic moglby byc ciekawy temat na sesje
balrog, żeby dostać się do areoklubu to trzeba przejechać przez pas startowy a tu już z rzeszą aut będzie cięzko na pozwolenie. Ale spróbuje coś popytać i więcej się dowiedzieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum