Wysłany: Pon Gru 12, 2011 20:19 [R214] Poduszka silnika
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Witam,mam problem dotyczący poduszki silnika w moim Roverku,otóż poduszka która znajduje się po lewej stronie,obok paska rozrządu zaczyna szwankować,tzn.podczas gdy auto jest odpalone to cała karoseria drga,począwszy od maski,po bagażnik,drzwi itd.. i również w środku czuje się nieprzyjemnie.Próbowałem naprawić tą poduszke,zalewając miejsce gumy silikonem,pomogło,ale tylko na chwilę,następnie próbowałem kontaktować się z wszelkimi firmami części zamiennych tj.allegro,Optimal,itp..lecz nie dysponują takimi częściami.
Proszę o pomoc,gdzie mógłbym dostać taką poduszkę,może być używana,ale ważna że sprawna!
z Góry Dziękuję za pomoc!!
Pozdrawiam!!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 20:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
postaram się... ale jeżeli się nie uda to chyba do Autoryzowanego Serwisu Rovera,a taka poduszka tam będzie bardzo droga,dlatego proszę was o pomoc,jeżeli się orientujecie gdzie jeszcze mogłbym zregenerowac bądż dostać używaną poduszkę w stanie lepszym niż moja;P
pozdrawiam!
[ Dodano: Sob Gru 17, 2011 15:29 ]
Problem rozwiązany,poduszka wymieniona;)
Dziękuję za pomoc!;)
pozdrawiam!
Złożyłem zamówienie u takiego gościa z Krakowa,który posiada części zamienne,nowe do Rovera,i potem wysłał.Za poduszkę zapłaciłem coś kolo 50zł + przesyłka;)
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum