mam na zbyciu zestaw naklejek 4x 15cm zwykłe i lustrzane, 2x 30cm zwykłe i lustrzane, do tego naklejki klubowe pod tablice rejestracyjne. Nie będę tego przyklejać więc może komuś się przyda.
A mam takie pytanko,do kogo się zgłosić po naklejki pod tablice Jakoś ciężko mi się tego dowiedzieć.POZDRAWIAM.I dzięki z góry za namiar na osobę zajmującą się naklejkami.
A mam takie pytanko,do kogo się zgłosić po naklejki pod tablice Jakoś ciężko mi się tego dowiedzieć.POZDRAWIAM.I dzięki z góry za namiar na osobę zajmującą się naklejkami.
Leszczu, trochę ta lista jest nie aktualna.Pisałem do nie których z tej listy i nie mają naklejek,albo brak odpowiedzi.Stąd moje pytanie o aktualną osobę,która się zajmuję naklejkami.A potrzebuje ich trochę,bo na pomorzu dużo chętnych.Postanowiłem się tym zająć ale to nie takie proste.POZDRAWIAM
My mamy ze 25 szt. na Warszawę, więc jeśli u Was posucha, to możemy podesłać z 10 szt.
Mam nadzieję, że większą partię ma Tomaszi, tylko z nim ciężko się złapać na forum...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum