Wysłany: Sro Gru 14, 2011 18:41 [R200] problem z światłami
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam !
Problem jaki mi doskwiera w moim autku jest taki, że podczas uruchamiania auta światła zapalają się automatycznie, a przynajmniej powinny zaraz po uruchomieniu, lecz u mnie tak nie jest.... rzadko sie zdarzy, że się uruchomia po włączeniu ale częściej musze troche odczekać.... Czy wiecie może w czym tkwi problem tak opóźnionego uruchamiania się świateł??
Z góry dziękuje i pozdrawiam !
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie potrzebuje pomocy nie moge ustawic przodnich lamp swieca mi w niebo co zrobic (lampy nowe ) ... krecenie pokrętłami przy lampach nie pomaga w niczym ...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A silnik regulacyjny kolega "wkliknął" w te nowe lampy? Ja się dobre pół godziny męczyłem, zanim usłyszałem upragnione "klik" przy wymianie lamp na nowe.
Pozdrawiam
Cyku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum