Kurcze, wybaczcie, dopiero teraz zauważyłem że w piątek raano się do czegoś zadeklarowałem (termosik z herbą) ale jako że w ten weekend oblewałem nadchodzące urodziny to tez nie mogę, wynagrodzę Wam to może na nadchodzącym spocie dobrą herbatką
Też to zauważyłem... generalnie to jakiś wynalazek z alledrogo... Po za tym świecą Panu Bogu w okno.
A Ty Joa się dzisiaj strasznie spieszyłaś... normalnie byłem w szoku, jak mnie dopadłaś na Toruńskiej
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jakie sie spieszylas? grzecznie jechalam caly czas majac Cie w zasiegu wzroku.
na poczatku zostalam za tym srebrnym i mialam tak juz sobie jechac, ale..
poza tym to Ty dzis miales tempo spacerowe. pewnie kolegi od "sprawdzania" sie nie bylo i taki powod
apropo tych moich świateł sprawdzałem po symbolach są oryginalne , tylko nie miałem jeszcze czasu jechać na stacje kontroli pojazdów żeby je porządnie ustawić. Mam samochód w sumie w moich rękach dopiero od tygodnie więc nie czepiajcie się narazie Samochód w trakcie przygotowań zapomniałem dodać że MAREK ma takie same lampy , sprawdzałem po symbolach. Tylko ma inną barwe światła
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez GaDo Pon Sty 09, 2012 10:15, w całości zmieniany 1 raz
no wiec tak, bylem wczoraj jak mi zona kazala /pisze bez znakow bo dziecko spi na drugiej rece wiec sorrry/ale was nie znalazlem na tym parkingu kolo pawilonow, potem doczytałem ze mozecie byc w srodku na parkingu niestety juz było za pózno, ale nic to moze next time.
poniewaz chcielibysmy aby ktos zerknął na nasze autko /a jest to nasz pierwszy rover i pierwsze auto jednonapędowe / ktos kto uzytkuje cdt/i i opowiedzial co nieco prosze o odzew bo bede mial ciche dni w domu podjadę w wawie lub okolicy i zabiorę nieco czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum