Wysłany: Pią Sty 13, 2012 20:39 [R416 Si 1996r.]problem z przewodami zapłonowymi.POMÓŻCIE!!!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Pomieszałem kolejność z kablami zapłonowymi i teraz nie chce mi odpalić auto. Nie wie co teraz robić,jak ktoś ma pomysł co zrobić to był bym bardzo wdzięczny. Jeżeli któryś z was ma Rover-a 416 Si pojemność:1588 KW:82 KM:112 rok prod.:1996, to niech napisze jak ma podłączone te przewody, a jeszcze lepiej było by jakby miał zdjęcie.BARDZO WAS WSZYSTKICH PROSZĘ POMOCY!!!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 21:21 [R416 Si 1996r.]problem z przewodami zapłonowymi.POMÓŻCIE!!!
Cześć, a sprawdzałeś na kopułce rozdzielacza, czy nie masz numerami (takimi malutkimi), przy wyjściach z kopułki zaznaczonej kolejności podłączenia do świec zapłonowych?
Ale chyba aż tak słabego autka nie masz (82KM)
Fotkę najwyżej jutro, bo cholernie ciemno już jest, chyba że ktoś inny mnie uprzedzi
Wysłany: Sob Sty 14, 2012 16:53 [R416 Si 1996r.]problem z przewodami
Pawson faktycznie pomyliłem się co do mocy. Źle popatrzyłem na zdanie i myślałem że KM jest przy 82 . Zwracam honor autorowi tematu poniżej fotka z kolejnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum