Hej emes jak masz ochote to wpadnij pod milenijny dzis o g.20 bedziemy Celicami
(moja czarna ST205 Turbo z bialymi napisami). Roverek stoi w warsztacie padla pompa paliwa. Pozdro Rzeski
[ Dodano: Nie Sty 15, 2012 11:50 ]
A tak przy okazji warto by może trochę pogadać o tych naszych spotach bo jak przez kilka czy kilkanaście msc było fajnie i co tygodniowe spotkania miały miejsce z dobrą frekwencją tak teraz to trochę kuleje...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
tak taką zieloną mocno polozona na glebie i zolte halogeny
Roverek jest naszym wszystkowozem
No my Bractwo Celikowe spotykamy sie bez wzgledu na warunki pogodowe srednio raz na tydzien . Zawsze pod mostem bo nawet jak pada to nie przeszkadza zeby pozagladac do aut albo pod maski.
tak taką zieloną mocno polozona na glebie i zolte halogeny
To pozdrów Łukasza ode mnie
U nas też przez cały ostatni rok spot fajnie bujały teraz coś się popsuło trochę...
Musicie w końcu wpaść tym waszym Roverkiem, tyle już o nim słyszałem
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum