Zatrzymałem się i zgłosiłem, że kierowca tego dostawczaka albo jest pijany, albo zasypia za kołem, bo jeździ od bandy do bandy. Zajechał mi drogę wcześniej, potem jakiemuś C4, bałem się że Ciebie przygniecie do lewej burty. Więc jak gość mrugnął z naprzeciwka, to przyspieszyłem, zjechałem na pobocze, wyszedłem do panów, akurat puścili gościa i mówię o tym co widziałem. Reakcja była natychmiastowa i widziałem, że zatrzymali gościa na wysokości centrum handlowego.
Jeśli nie był pijany, a zmęczony, to może odpocznie i dojedzie cały.
A jak był nawalony, to może się udało kogoś ocalić Tak sobie myślę.
Raptile napisał/a:
Miałem być , ale nikt mnie nie lubi to nie przyjechalem.
Żałuj...
Dziękuje kolegom za pomoc w diagnozie i usuwaniu usterki Tomi za narzędzia
Joa, ley za światło
Wizard_Gp, Kris-tofer za robotę
a reszcie za doping i wsparcie planu
Dojechałem bez przygód, na wszelki wielki odpiąłem wtyczkę od centralnego... zobaczymy rano jak sytuacja wygląda.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zatrzymałem się i zgłosiłem, że kierowca tego dostawczaka albo jest pijany,
bardzo dobrze
w pierwszej chwili pomyslalam, ze cos z samochodem, potem zobaczylam niebieskich, ale malo prawdopodobne mi sie wydawalo, zeby akurat Ciebie sposrod wszystkich samochodow wylapali zwlaszcza, ze jadac za Toba z tamtego miejsca jeszcze ich nie widzialam.
MaReK napisał/a:
bałem się że Ciebie przygniecie do lewej burty.
wlasnie nie wiedzialam co robic- ni to jechac za nim, ni to wyprzedzac jak juz zjechalam na lewo to tak ostroznie, ostroznie, a jak zobaczylam, ze trzyma sie rowno to byle szybciej. zreszta jadac przed nim tez nie czulam sie zbyt komfortowo cholera wie co taki zrobi..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum