Czy Warszawa zapadla w sen zimowy czy wybyla na ferie ?
bede sie staral dojechac... ZSem an sznurku ! szukam " chetnego " co by pomogl go pociagnac np zoltkiem, potzrebuje keirowcy, bo Zouza sie boi przez cale miasto ze sznurkiem jechac... O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 13:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A dowiadywałeś sie o lawete u ubezpieczyciela Jak by co to znasz tel. tylko ze ja to umiem tylko ciągnąc Pozatym do mariana od ciebie to łatwiej jechac opłotkami chyba .
przegrzebalem juz OWU, dowiedzielm sie, ze w mojej polisie , mam lawete tylko przy wypadku i to do autoryzowanego lub zatwierdzonego warsztatu partnerskiego .... czyli i tak nie obejmuje O_o
oplotkami wcale moze nie byc latwiej, bo ludki od janek beda wjezdzac a poza tym oplotkami wcale nie jest mniejszy ruch, bo jezdzilem kilka razy
Bede sie odzwyl jak nie uda mi sie nikogo znalezc, najwyzej podjade zoltym po ciebie, zebys nie musial swoim mnei ciagac
zobaczymy co sie urodzi ...
1. jak rozwaliłem matce w corsie rozrusznik i zawiózl mnie do najbliszego warsztatu
2. Invit jak zgubiła olej to pojechała do mariana
3. kolega jak rozwalil skrzynie to miał do warsztatu w piasecznie
Z tego co kojarze to wszystko były podstawowe umowy OC
ciekaw jestem dlaczego w twoim przypadku jest inaczej .
Wszytsko to kwestia umowy, ja mam jakies mini.... przejrzalem OWU wiec ... to kazda sprawa umowa inna. Ja kupowalem OC, a oni tylko marketinogwe AC mini dodaja, ktore niewiele daje, bo zeby z niego skorzystac to audiencje u papieza musialbym miec za zgoda dyspozytora, wskazany holownik, wskazany warsztat.... to nie takie porste
Kolega Tricky mi pomoze, juz sie dogadalismy w tym miejscu juz dziekuje za oferowana pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum