Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam mam problem z accordem jest słaby, i dziś znalazłem oberwane przewody, przy kostce tam gdzie jest sterowanie odcięcie zapłonu(chyba tak to sie nazywa) bo gdy jeden z kabli mi sie wcześniej przetarł to nie palił [nie było podawane paliwo]. a teraz są oberwane 2 przewody w tej kostce. nie wiem gdzie ony powinny iść.
[ Dodano: Sob Sty 07, 2012 20:20 ]
Potrzebuje informacji.. jakiś schemat lub ktoś może zerknąć do swojego auta, jak to powinno wyglądać.
Bardzo proszę...
Ostatnio zmieniony przez 93karol Pon Sty 02, 2012 17:07, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, u siebie w tym miejscu nie zlokalizowałem takiej wtyczki. Ale też nie miałem zbyt wiele czasu by jej dokładnie poszukać. Jutro jeszcze raz zobaczę.
zlokalizowałem, miejsce gdzie maja być te kabelki. ciężki dostęp, żeby jakoś naprawić, jeszcze do tego są oberwane po samej pompie.
Jak to naprawić? obejdzie się bez wyciągania pompy??( a jeśli nie to czy pompa może się jakoś przestawić, rozregulować?)
udało mi wymontować, ten czujnik i zalutować przewody, Check engine znikł.
Auto nie do poznania idzie ładnie z każdych obrotów;]
Dziękuje za pomoc kolegom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum