No wiem, ale to nie jest to co by było, gdyby MG Rover istniało. Najlepiej w kooperacji z Hondą. Nieco leciwe konstrukcje do pooglądania niestety raczej na google niz na ulicach
A na ulicach królują pospolite niemieckie i koreańskie wozidła, choć są wyjątki.
Prędzej kupie Jaguara X-Type (to jedyne auto jakie znalazłem, które mi sie naprawde podoba) niż Roewe 550 czy 750.
No wiem, ale to nie jest to co by było, gdyby MG Rover istniało. Najlepiej w kooperacji z Hondą. Nieco leciwe konstrukcje do pooglądania niestety raczej na google niz na ulicach
A na ulicach królują pospolite niemieckie i koreańskie wozidła, choć są wyjątki.
Prędzej kupie Jaguara X-Type (to jedyne auto jakie znalazłem, które mi sie naprawde podoba) niż Roewe 550 czy 750.
Wiem, że to nie to samo ale Rovera i MG będzie produkuje fabryka w Longbridge a tylko podzespoły będą pochodziły z Chin a prawda jest taka, że który z koncernów nie produkuje częsci w Chinach i nie oznacza ich swoim logiem???
@Rowan
no tu jest Polska, tu samochody gniją Trzeba kupić niezżarty, zakonserwować i dbać. I tak go wole niż Audi A4.
Taki z silnikiem V6 i napędem 4x4... mniam
@Tomi114
No dobrze, ale w Polsce nie wiadomo kiedy będzie można je kupić. Na allegro używek brak. Słyszałem o jednym egzemplarzu R550 jeżdżącym w Warszawie.
Lubie oryginalność, ale kupno tak rzadkiego auta to samobójstwo.
Wciąż mam nadzieje, że ktoś jednak zacznie importować te auta, bo 550 bardzo mi sie podoba, bez porównania bardziej niż Astra czy Golf. No i jest to w zasadzie w pełni brytyjski następca R400 z K-Series Turbo
750 mniej - wole zdecydowanie oryginał Rovera.
MG a nie Rover - jak logo na samochodzie głosi(choć to jest to samo) Niestety żaden element nie jest przeprojektowany - nawet pod logo z przodu/tyłu i na kierownicy. Wygląda obleśnie 8-kąt MG wpasowany w trapez Rovera :-((
Już lepiej i profesjonalniej wygląda znaczek ferrari naklejony na kaszla
Ehh, szkoda, że czasy MG-Rover minęły bezpowrotnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum