Wysłany: Czw Lut 09, 2012 09:50 [MG F] Łożyska. Jakie? Od czego pasuja? Gdzie kupic? Koszty?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Od jakiegos czasu jestem posiadaczem MG F. Przy predkosci 80km/h zaczyna sie halas, co jest charakterystyczne dla lozysk. Moje oba
wy potwierdzil mechanik na stacji diagnostycznej. Moje pytanie brzmi: gdzie dostac lozyska pasujace do tego modelu? Ile kosztuja?
Jak z wymiana?
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 09:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 15:33 Re: [MG F] Łożyska. Jakie? Od czego pasuja? Gdzie kupic? Kos
fighter napisał/a:
Od jakiegos czasu jestem posiadaczem MG F. Przy predkosci 80km/h zaczyna sie halas, co jest charakterystyczne dla lozysk. Moje oba
wy potwierdzil mechanik na stacji diagnostycznej. Moje pytanie brzmi: gdzie dostac lozyska pasujace do tego modelu? Ile kosztuja?
Jak z wymiana?
Pozdrawiam.
Łożyska w MGF są takie jak w Roverze 100 z przodu (taka sama zwrotnica) więc pytaj o łoźyska do Rovera 100 bo często po prostu są tańsze pomimo, ze to dokładnie to samo. Nr katalogowy RFM000050SLP,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum