Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 48 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 14:57 [Rover 620 2.0]prośba o ocene i pomoc w odgadnięciu wersii
zatsanwiam sie nad zakupem tego rovera :
http://tablica.pl/oferta/...gaz-IDJ6Rb.html wiem ze cena jest niska wiec raczej mozna sie spodziwać nie zawiele , ale zastanawiam sie jako jest to wersja bo nie ma takiej wersii jak 620D ew..sdi 105km ale to diesel , a ten jest jeszcze w gazie wiec juz nie mam pomysłu
Ostatnio zmieniony przez didzuridu Pią Lut 10, 2012 15:38, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 14:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciekawe w jakim stanie skóra na przednich fotelach (pod pokrowcami), z tyłu wygląda bardzo dobrze. No i ciekaw jestem jak auto by wyglądało umyte Może się okazać, że to całkiem niezła okazja za te pieniądze jeśli ma klimę, 4xelektryczne szybki itd
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 16:05
fotele zawsze mozna wymienić ,zastanawiam sie nad tym czy jest to silnik rovera czy hondy nie jestem w stanie roszyfrowac chyba okazae sie to jedynie przy ogledzianch(właściciel nie wie a zdjec silnika nie ma)
Silnik 2.0 z LPG to Hondowska jednostka 115 lub 131 KM lub co mniej prawdopodobne 2.0 serii T, czyli 200KM.
Airbag pasażera ma podmienioną zaślepkę.
Sprytnie poukrywane istotne rzeczy takie jak przednie fotele, licznik, czy komora silnika.
I kompletnie nie trafia do mnie argument, ze auto nie umyte, bo taka pogoda - świetna reklama dla sprzedawanego towaru.
Choć pewnie bardziej świadome ukrywanie niedoskonałosci auta.
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 12:13
najbardziej prawdopodobne sa te 2 pierwsze wersje silnika , po wątpie aby było to 200 km, poducha chyba strzeliła , fotele z pewnoscią bedą wytarte mam nadzieje ze nie poprute
[ Dodano: Sob Lut 11, 2012 12:13 ]
po ogledzinach, po strzale z przodu z tyłu raczej tez , silnik rovera nie hondy, dobrze spocony
poczekam na cos innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum