Wysłany: Sob Lut 11, 2012 14:48 [214i] Niedziałający klakson
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam. Mam problem ze swoim roverkiem. Otóż dzisiaj tak siedząc sobie w nim, wcisnąłem klakson, jednak zamiast usłyszeć dźwięk klaksonu, usłyszałem tylko tykanie spod deski rozdzielczej(?). Mam go od niedawna, jeszcze jeździ na starych tablicach, jednak dopiero dzisiaj odkryłem ten problem. Ktoś wie co się mogło stać?
Z góry dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 14:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm.musisz jeszcze jedną osobe zatrudnic by stała przed autem,albo ty i niech ktos nacisnie ten sygnał,zobacz jeszcze bezpiecznik,nie pamietam który to,ale masz pod kierownicą dwie takie sróbki plastikowe jak by
Mi tez tak tykalo i wszystkie bezpieczniki byly w porzadku, moim zdaniem (jesli bezpiecznik bylby w porzadku) sprawdz czy nie odpiol ci sie po prostu klakson Ja mialem to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum